Fasole verde cu unt de ghimbir
Fasolea verde cu unt de ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 10. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 60 de calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, fasole haricots verts, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole Verde Cu Unt De Ghimbir, Ghimbir Usturoi Fasole Verde, și Fasole Verde Ghimbir-Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea intr-o oala de 8 litri cu apa sarata clocotita, neacoperita, pana cand este frageda, 5 pana la 9 minute (in functie de grosime).
Scurgeți fasolea într-o strecurătoare și transferați într-un castron mare cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Scurgeți din nou fasolea și uscați-o.
Cojiți ghimbirul și înjumătățiți-l transversal, apoi feliați subțire pe lungime și tăiați-l în bețe de chibrit foarte subțiri.
Încălziți untul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți ghimbirul, amestecând, până devine auriu, aproximativ 3 minute.
Adăugați fasolea și gătiți, amestecând, până când se încălzește, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă coajă și sare, aruncând pentru a se combina.