Fasole verde cu ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. Pentru 64 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară are 76 de calorii, 3 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, usturoi, fasole verde și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 29%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ fasole verde cu ciuperci, fasole verde cu ciuperci și fasole verde cu ciuperci.
Instrucțiuni
1
Căleți usturoiul și ciupercile în unt până se înmoaie. Se amestecă ceapa; pus deoparte. Se fierbe fasolea la abur sau se fierbe in cantitate mica de apa pana devine frageda-crocante; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Fâșii Subțiri
(65 Fursecuri)
Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Toppinguri, Opționale
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
2
Combinați amestecul de fasole și ciuperci; se adauga piper si iarba de marar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat Culese
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)