Fasole verde cu șalotă și ardei roșu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde cu șalotă și ardei roșu. O porție conține 161 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți unt, praf de usturoi, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fasolea verde a lui Tom cu șalotă, Șalotă și fasole verde, și Fasole verde cu șalotă.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea verde in apa clocotita cu sare pentru a acoperi 3 pana la 4 minute sau pana cand este crocanta; se scurge bine.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați eșalotă feliată și ardei gras și sotati 4 minute sau până se înmoaie.
Adăugați fasole verde, sare, piper și praf de usturoi și aruncați pentru a combina.
* 1/2 ceapă dulce mică, feliată subțire, poate fi înlocuită.
**1/2 linguriță. sarea obișnuită poate fi înlocuită.