Fasolea verde în stil francez ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 91 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de bulion de pui, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fasole Franceză / Salată De Fasole Verde, Roșii Și Busuioc, Fasole Verde Franceză, și Linte Verde În Stil Francez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Feliați fasolea pe jumătate pe lungime. Topiți margarina într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați fasole și sotati 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
3
Adăugați bulion de pui, piper și sare. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)
4
Combinați amidonul de porumb și apa; se toarnă peste fasole. Gatiti, aruncand usor, 1 minut. Se amestecă sucul de lămâie. Chiar înainte de servire, presărați cu migdale prăjite.