Fasole roșie și cotlet de porc

Fasole roșie și cotlet de porc
Fasolea roșie și cotletul de porc necesită aproximativ 9 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 1.98 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 479 calorii. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de frunze de dafin, cotlet de porc, șuncă de șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 78%. Încercați Cotlet de porc cu orez și fasole, Cotlet de porc cu fasole albă, și Fasole Lima și cotlet de porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea roșie într-un recipient mare și acoperiți cu câțiva centimetri de apă rece; lăsați să stea 8 ore până peste noapte. Alternativ, puteți aduce fasolea și apa la fierbere într-o oală mare la foc mare. După fierbere, opriți focul, acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți și clătiți înainte de utilizare.
3
Așezați fasolea înmuiată într-o oală mare și acoperiți cu 1/2 inch de apă. Se amestecă ceapa, usturoiul, roșiile tăiate cubulețe, frunza de dafin, fierberea crabului, sarea de țelină și fulgii de ardei roșu. Cuibărește șunca afumată adânc în fasole. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când fasolea este în mare parte fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
șuncă Afumatășuncă Afumată
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Crab Se Fierbe CondimenteCrab Se Fierbe Condimente
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Descoperiți fasolea, îndepărtați șunca de șuncă și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
5
Așezați Cotletele de porc în oală și acoperiți cu fasole. Creșteți căldura la mediu și fierbeți până când Cotletele de porc nu mai sunt roz în centru, fasolea este complet fragedă, iar amestecul s-a îngroșat puțin, aproximativ 20 de minute. În timp ce Cotletele de porc se gătesc, scoateți carnea din șunca de șuncă și tăiați-o în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii. Se amestecă carnea de șuncă în fasole și se condimentează cu sare și piper înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista