Fasole la cuptor în sos de roșii

Fasole la cuptor în sos de roșii
Fasolea la cuptor în sos de roșii este o garnitură care servește 8. O porție conține 214 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pastă de roșii, pătrunjel, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. 452 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Pui și fasole coapte în sos de roșii, Fasole la cuptor cu roșii Shirley, și Fasole verde cu sos de roșii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Înmuiați fasolea în apă: pre-înmuiați fasolea, fie acoperind cu doi centimetri de apă și înmuiați peste noapte, fie turnând apă clocotită peste ele și înmuiându-le timp de o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Scurgeți fasolea, acoperiți cu apă, gătiți până se înmoaie: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Scurgeți fasolea și puneți-le într-o oală de dimensiuni medii și acoperiți cu 2 centimetri de apă. Aduceți la foc mic, acoperiți, reduceți focul la foc mic și gătiți până când fasolea este suficient de moale pentru a mânca, aproximativ 1 oră, dați sau luați aproximativ 15 minute, în funcție de vârsta boabelor (fasolea mai veche va dura mai mult pentru a găti).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Gatiti slanina sau pancetta: Incalziti cuptorul la 325 F. intr-o oala cu fund greu de 3 sau 4 litri, rezistenta la cuptor, cu capac, cum ar fi un cuptor olandez, incalziti uleiul de masline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Adăugați slănina sau pancetta și gătiți încet până se rumenesc ușor și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
6
Ceapa saut: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați ceapa tocată și creșteți focul la mediu-mare. Gatiti, amestecand des, pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca. Folosiți o lingură de lemn pentru a răzui orice bucăți rumenite de pe fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați usturoi, fulgi de chili, salvie, apoi adăugați roșii și bulion: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
9
Adăugați usturoiul, fulgii de chile și salvia și gătiți timp de 1-2 minute, apoi adăugați mierea și pasta de roșii. Se amestecă bine pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
10
Adăugați roșiile sau sosul de roșii și bulionul. Aduceți la foc mic. Gustați sare și adăugați câteva dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1
Scurgeți fasolea și adăugați-le în oală. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Acoperiți oala și gătiți-o într-un cuptor de 325 km F timp de 1 oră și 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Dacă este încă puțin umed, scoateți capacul și gătiți încă 15 minute.
4
Rețineți că timpul de gătit va depinde de mai multe lucruri, cel mai important fiind cât de bine au fost gătite fasolea pentru început când au fost fierte la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
5
Dacă fasolea este încă puțin dură când intră în cuptor, poate dura câteva ore pentru a le înmuia, odată ce roșiile și mierea au fost adăugate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se amestecă pătrunjelul și oțetul balsamic: chiar înainte de servire, se amestecă ușor pătrunjelul tocat și oțetul balsamic. Gustați pentru sare, adăugați mai mult dacă este necesar pentru a gusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Se servește fie fierbinte, fie la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista