Fasole Fava Marinată

Fasole Fava Marinată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea marinată. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 252 calorii, 13g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, fasole fava, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Tagine de fasole Fava, fasole verde și inimi de anghinare, Ceapă Caramelizată Și Fasole Fava (Fasole), și Fasole Fava cu șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere. În timp ce apa se încălzește, scoateți fasolea fava din păstăile lor lungi. Odată ce apa fierbe, adăugați fasolea fava și gătiți până la un verde aprins și doar fraged, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți și clătiți imediat sub apă rece. Scoateți fasolea verde strălucitoare din carcasă și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
3
Într-un borcan de halbă, combinați oțetul, uleiul de măsline, usturoiul, crenguțele de rozmarin, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
4
Puneți un capac pe borcan și agitați pentru a combina vinaigreta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
5
Se toarnă fasolea preparată în borcanul cu vinetă. Înlocuiți capacul și agitați pentru a acoperi fasolea fava.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Fasole FavaFasole Fava
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
6
Lăsați să stea cel puțin 15 minute înainte de servire. Fasolea fava marinată va dura 2-3 zile la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista