Fasolea albă cu Tasso este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 238 calorii. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, frunze de dafin, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Farro cu calmar, fasole albă și fasole verde, Chili de pui alb Chipotle cu porumb și fasole albă {fără Gluten}, și Stridii coapte cu cremă Tasso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă 3 1/4 cești de apă și toate rămâningrediente în aragazul lent mare. Acoperiți și gătiți la înălțime până când fasolea este fragedă,amestecând ocazional și adăugând mai multă apă dacă este uscată, aproximativ 4 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Scoateți cârligul de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ham Hock
3
Taiatoată carnea; mărunțiți și reveniți la fasole. Sezonpentru a gusta cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Fasole
Carne
4
* Carne de porc afumată în stil Cajun; Disponibil în unele supermarketuri și la magazinele specialtyfoods.