Fasolea și orezul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,48 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 426 calorii. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de ardei iute, carne de vită măcinată, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul alb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Rețete similare sunt Orez și fasole din Puerto Rico (fasole Roz), Fasole franceză orez, fasole franceză sănătoasă orez cu semințe de in, și Orez și fasole neagră (aragaz de orez).
Instrucțiuni
1
Aduceți orezul și 3 căni de apă la fiert într-o oală. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Așezați carnea de vită măcinată într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți până se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scurgeți grăsimea.
4
Se amestecă ceapa, fasolea prăjită și ardeii iute verzi. Se amestecă apă, muștar, sos de soia, sos Worcestershire și sos fierbinte. Condimentează cu chimen, sare condimentată și sare. Reduceți căldura la minim și gătiți 25 de minute, amestecând des.