Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Fasolea și legumele în stil mediteranean (Crock Pot) ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 171 calorii, 10g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, sare și piper, fasole și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Încercați Crock Pot fasole roșie și orez, File de somon Crock Pot și legume în stil asiatic, și Crock Pot Chowder De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
1 puneți totul într-o oală mare și gătiți la un nivel scăzut timp de 8 ore sau până când fasolea și legumele sunt la fel de moi pe cât doriți.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm