Farofa e Couve com Toicinho
Farofan e Couve com Toicinho ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 86 de cenți pe porție. O porție conține 325 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână slănină, măsline umplute cu pimiento, gulere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Rețete similare includ Rafturi prăjite de miel cu piper Malagueta și crustă Farofa.
Instrucțiuni
Clătiți și scurgeți gulerele. Tăiați și aruncați tulpinile dure. Stivați frunzele de guler și feliați subțire transversal.
Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați slănina și ceapa până când slănina este crocantă și ceapa se rumeneste ușor, aproximativ 15 minute.
Se toarnă jumătate din amestec (cu picături) într-un castron.
Adăugați manioc și unt în tigaie. Se amestecă des până când maniocul este auriu și crocant (mușcă pentru a testa), 4 până la 6 minute.
Se toarnă într-un castron deodată.
Se servește fierbinte, cald sau la temperatura camerei, acoperit cu măsline.
Întoarceți amestecul rămas de slănină-ceapă în tigaie. Se amestecă aproximativ jumătate din gulere până se ofilesc, 1 până la 2 minute.
Adăugați gulerele rămase și amestecați până când toate sunt ofilite, încă 1 până la 2 minute.