Fancy Mac și brânză este un curs principal care servește 12. O porție conține 694 calorii, 25g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână fontina, brânză de capră, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Brânză Fancy Mac 'N', Fancy Mac & Brânză, și Brânză Fancy Mac ' N cu pesmet cu unt de usturoi.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Stropiți ciupercile cu ulei de măsline, apoi presărați-le cu sare și piper. Prăjiți la cuptor până se rumenesc adânc, 20 până la 25 de minute. Pune deoparte. Încearcă să nu le mănânci înainte ca macaroanele să fie gata. Reduceți căldura la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Macaroane Inel
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Apoi, prăjiți feliile groase de slănină până se mestecă, dar nu încă crocante. Tăiați slănina în bucăți de mușcătură. Pune deoparte. Încearcă să nu le mănânci înainte ca macaroanele să fie gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane Inel
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Într-o tigaie mare la foc mediu-mic, călește ceapa în 1 lingură de unt, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 15 minute. Pune deoparte. Încearcă să nu... Oh, nu contează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Gatiti macaroanele pana cand nu sunt fierte. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane Inel
7
Pentru a face sosul, topiți restul de 4 linguri de unt într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se presară făina, amestecând pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Lăsați rouxul să gătească aproximativ un minut, amestecând constant. Apoi se toarnă laptele, amestecând constant. Gatiti sosul alb pana se ingroasa si clocoteste, 3 pana la 5 minute. Apoi, adăugați jumătate și jumătate, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Puneți o parte din sosul alb fierbinte în ouăle bătute pentru a le tempera, amestecând cu o furculiță pentru a încorpora amestecul fără a găti ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
11
Se toarnă ouăle călite în sosul alb, amestecând continuu pe măsură ce le adăugați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
12
Adăugați brânzeturile fontina, gruyere, parmezan și capră. Se amestecă până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Gruyere
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
13
Adăugați macaroanele fierte și amestecați pentru a acoperi. Stropiți cu puțin lapte sau apă fierbinte dacă este necesar pentru subțiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
14
Ungeți o tigaie de copt de 9 pe 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
15
Așezați jumătate de ceapă, jumătate de macaroane, jumătate de ciuperci, jumătate de gorgonzola și jumătate de slănină. Repetați straturile, terminând cu slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gorgonzola
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Macaroane Inel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
16
Coaceți până la fierbere și fierbinte, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
17
Acesta este lucrul din care sunt făcute visele - și mânerele iubirii.
Lambrusco, Riesling și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru macaroane și brânză. Cu Mac și brânză bogate, brânză, veți dori să curățați palatul cu ceva crocant și acid. Vă recomandăm Chenin Blanc, Riesling sau Dry Lambrusco dacă aveți chef de un roșu. Venturini Baldini Montelocco Lambrusco cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Venturini Baldini Montelocco Lambrusco
Un vin unic de struguri Salamino, cultivat pe soluri argiloase-nisipoase. Strugurii sunt recoltați în primele zece zile din septembrie. Metoda scurtă Charmat. Parfum perceptibil de ierburi și cireșe negre Suculente. Are o aromă proaspătă, semi-uscată, cu senzații tanice ușoare. Certificat Organic.