Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Eton mess cake. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 283 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15 și costă 70 de cenți pe porție. 355 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de praf de copt, cuiburi de bezea, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Eton Mizerie Tort, Eton Mess, și Eton Mess.
Instrucțiuni
1
Ungeți o tavă adâncă, de 20 x 30 cmcoaceți sau prăjiți, apoi tapetați cu pergament.
2
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Topiți untul, scoateți focul și amestecați smântâna și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
4
Se amestecă făina, migdalele, praful de copt și sarea fină și se lasă deoparte pentru mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Sare Fină
Crostini Cu Usturoi, Optional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
5
Puneți zahărul și ouăle într-un castron mare și bateți cu bătăi electrice până când sunt foarte groase și spumoase, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Caster
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă amestecul de unt, se bate scurt, apoi se adaugă amestecul de făină și se bate din nou scurt până se uniformizează. Se amestecă căpșunile tocate, apoi se toarnă aluatul în cositor și se nivelează blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Amestec De Făină
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Împrăștiați căpșunile feliate și bezea peste tort, apoi coaceți timp de 40-45 de minute până când a crescut, auriu și o frigăruie iese curată. Se răcește timp de 20 de minute în cutie, apoi se transferă tortul într-un raft. Chiar înainte de servire, praf cu puțin zahăr glazură. Bucurați-vă cu restul de cremă dublă, bătută dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Dublă
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.