Espresso Sambuca Tapioca Budinca

Espresso Sambuca Tapioca Budinca
Budinca de espresso Sambuca Tapioca ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 270 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ou, pudră de espresso instant, tapioca instant și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 7 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Budinca De Tapioca, Budinca De Tapioca, și Budincă Crudă "Tapioca" pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați laptele, zahărul, tapioca, pudra de espresso și oul într - o cratiță grea de 2 până la 3 litri și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
TapiocaTapioca
ZahărZahăr
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se încălzește la foc moderat, amestecând, până când budinca ajunge la foc mic. Se amestecă Sambuca și budinca rece, suprafața sa acoperită direct cu hârtie de ceară.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
3
Se servește la temperatura camerei sau răcit.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista