Ensenada Homar Thermidor

Ensenada Homar Thermidor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ensenada homar Thermidor. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 683 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 4,85 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper proaspăt crăpat, tarhon, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 71%. Homar Thermidor, Homar Thermidor, și Homar Thermidor sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați sarea, ceapa, frunza de dafin, boabele de piper, lămâia și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Lăsați să fiarbă pentru a infuza apa, aproximativ 5 minute, apoi adăugați homarul și gătiți timp de 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
4
Scoateți homarul din apă și puneți-l într-un castron cu apă cu gheață. Când se răcește, scoateți picioarele și lăsați-le deoparte. Începând din centrul fiecărui homar, tăiați pe jumătate pe lungime de-a lungul spatelui și curățați tomalley, adăugând în bol cu picioarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Scoateți carnea de coadă și gheare și tocați aproximativ. Salvați picioarele, cojile ghearelor și tomalley pentru un alt scop, cum ar fi stocul. Clătiți cojile pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Într-o tigaie medie de sote, adăugați untul, uleiul și chorizo și gătiți timp de 5 până la 6 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se adaugă ardeiul gras roșu și usturoiul și se sotează până când usturoiul este fiert, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
9
Adăugați făina și gătiți până când roux este de culoare blondă, încă 3 până la 4 minute. Se amestecă încet laptele și se gătește până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
10
Adăugați vinul alb, tarhonul, Dijonul, piperul, sucul de lămâie și 1/4 cană parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
11
Se ia de pe foc.
12
Combinați carnea de homar și sosul și umpleți cojile de homar curățate cu amestecul. Se acoperă cu panko și parmezanul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
13
Așezați pe o foaie de copt și gătiți până se rumenesc, 8 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Domaine Louis Michel et Fils Chablis Butteaux Premier Cru Vieilles Vignes cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Domaine Louis Michel et Fils Chablis Butteaux Premier Cru Vieilles Vignes
Domaine Louis Michel et Fils Chablis Butteaux Premier Cru Vieilles Vignes
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista