Ellyn Goodrich ' s halibut din Alaska și somon Gefilte Terrină de pește (Pareve)

Alaskan halibut Ellyn Goodrich și somon Gefilte pește Terrine (Pareve) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție conține 140 de calorii, 15g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână morcovi, apă, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare evreiască. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ruladă de Halibut, somon și Crab din Alaska, Somon Gefilte Pește, și Terină de pește alb cu icre de somon și mărar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 km F. Ungeți o tigaie bundt de 12 cani cu margarina.
Tăiați peștele în bucăți mari și puneți-l în vasul unui robot de bucătărie. Pulsați de aproximativ 20 de ori, nu faceți piure, ci măcinați bine.
Așezați în vasul unui mixer electric.
Se încălzește uleiul într-o tigaie mare și se fierbe ceapa la foc mediu-mic până când este moale și transparentă.
La amestecul de pește, adăugați ceapa, ouăle, 2 căni de apă rece, făină matzoh, sare, piper alb, zahăr și suc de lămâie. Bateți în mixerul electric la viteză medie, folosind un accesoriu cu palete, timp de aproximativ 10 minute.
Adăugați mărarul și radeți morcovii; se amestecă bine.
Se toarnă amestecul în tigaia unsă. Neteziți partea superioară cu o spatulă și acoperiți cu folie.
Așezați o tigaie mare umplută cu apă care aproape fierbe și vine cel puțin la jumătatea părților laterale ale tigaiei bundt.
Coaceți la cuptor timp de 1 oră sau până când centrul este solid. Se răcește timp de 5 minute sau până când mucegaiul este rece la atingere. Rulați un cuțit în jurul marginilor.
Așezați o farfurie plată de servire deasupra, apoi răsturnați, răsturnând matrița pe farfurie. Dacă matrița nu iese ușor, scuturați farfuria. Ar trebui să-l simți sau să-l auzi dând.
Se da la frigider cateva ore sau peste noapte. Feliați așa cum ați face o torte și serviți ca aperitiv.
Se ornează cu pătrunjelul și mărarul rămas și se servește cu hrean roșu.
Linda Amster, ed, cartea de bucate de Paște din New York Times.William Morrow și Co.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.