Edamame-Supă De Avocado

Edamame-Supă De Avocado
Edamame - supa de Avocado ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de supă. Această rețetă servește 9. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 167 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, edamame, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ușor Edamame Avocado Dip, Salată De Avocado Și Edamame, și Edamame Avocado Hummus.

Instrucțiuni

1
Așezați edamame într-o cratiță mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; aduceți la fierbere și gătiți 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se scurge; pus deoparte.
3
Așezați jumătate de edamame, 1/2 cană de bulion și șalotă într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă amestecul de șalotă purificată într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Combinați restul de edamame, 3/4 cană de bulion și avocado în blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați amestecul de avocado pur la amestecul de șalotă purificată; se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
7
Adăugați 3/4 cană de bulion, apă, suc, sare și piper în amestecul pur; se amestecă bine cu un tel. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Se servește cu pătrunjel și pene de lămâie, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista