Eastham Nap-Gratin De Cartofi
Eastham Nap - gratinul de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 99 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de brânză gruyincrucrore, piper, bulion de pui mai puțin de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Gratin de cartofi și napi, Gratin de cartofi și napi, și Gratin de cartofi dulci și napi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați napii în cratiță; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 15 minute sau până se înmoaie.
Preîncălziți cuptorul la 35
Aranjați o treime din napi într-un vas de copt de 2 litri acoperit cu spray de gătit; presărați cu o treime de sare și o treime de piper. Aranjați jumătate de cartof peste nap.
Presărați 6 linguri de brânză uniform peste cartof. Aranjați o treime de nap peste brânză; se presară cu o treime de sare și o treime de piper. Aranjați cartoful rămas peste nap. Aranjați Napul rămas peste cartof; se presară cu sare rămasă și piper rămas.
Se toarnă bulion peste legume. Acoperiți cu folie, apăsând folia în jos pe felii de nap.
Coaceți la 350 timp de 1 oră.
Descoperi napi; se presara cu restul de 6 linguri de brânză. Se fierbe 8 minute sau până se rumenesc ușor.