Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Duo de țelină și supă de sfeclă. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 10 și costă $1.51 pe portie. O porție conține 136 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână măr Granny smith, apă, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Piure de supă de țelină cu țelină glazurată și măr Curry, Crab Rege Cu Salată De Țelină, Mere Și Sfeclă, și Supă De Țelină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înjumătățiți prazul pe lungime, apoi tocați grosier. Se spală într-un castron de apă rece, agitându-le, apoi se usucă pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Topiți untul cu ulei într - o cratiță medie (2 până la 3 litri) la foc mediu până când spuma dispare. Gatiti prazul cu ghimbir si 1/2 lingurita de sare, amestecand, pana se inmoaie (6-8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Transferați jumătate de praz într-o altă cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați țelină și jumătate de măr tocat într-una din cratițe și gătiți, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
5
Adăugați 2 căni de bulion, 2 căni de apă și fierbeți, acoperite, până când țelina este foarte fragedă (aproximativ 30 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Adăugați sfecla și mărul tocat rămas în cealaltă cratiță. Se amestecă restul de 2 căni de bulion și 1 cană de apă și se fierbe, acoperite, până când sfecla este fragedă (aproximativ 30-40 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Sifonada De Frunze De Kale
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Supă pură de țelină cu un blender de imersie (sau în loturi într-un blender) până la omogenizare. (Aveți grijă cu lichide fierbinți.) Întoarceți supa la cratița curățată. Dacă este gros, amestecați 1/2 până la 2/3 cană de apă. Se condimentează cu 1/4 linguriță fiecare sare și piper și se păstrează la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Telina
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Amestec de sfeclă pură ca mai sus. Se amestecă restul de 1/4 linguriță fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Sifonada De Frunze De Kale
9
Serviți supele separat în Căni mici, garnisind supa de sfeclă cu frunze de țelină și supa de țelină cu un strop de supă de sfeclă.