Dulce Glazurate Butterflied Pui

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru cutia de rețete, puiul dulce glazurat cu unt ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 63G de grăsime, și un total de 839 calorii. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, usturoi, pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este bun. Rețete similare sunt Dulce Glazurate Butterflied Pui La Gratar, Pulpă de miel cu glazură de muștar, și Monkfish la grătar cu fluturi cu o tocană dulce de fasole.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Presărați puiul cu sare și piper. Lăsați să se odihnească pe tejghea până la 2 ore pentru a ajunge la temperatura camerei.
Încălziți o tigaie mare pentru cuptor (cum ar fi o tigaie din fontă) la foc mediu-mare și adăugați uleiul de măsline. Chiar când uleiul începe să fumeze, adăugați puiul, cu pielea în jos. Apăsați ușor în timp ce gătiți și lăsați să se prăjească până când o privire dedesubt dezvăluie pielea maro aurie, aproximativ 10 minute. Folosind clești, întoarceți pasărea astfel încât pielea să fie deasupra și puneți tigaia în cuptor. Fii blând cu cleștele, ar putea rupe pielea; încercați să prindeți picioarele pentru a răsturna.
Puneți tigaia în cuptor și prăjiți aproximativ 30 de minute.
Între timp, într-o cratiță la foc mediu, adăugați untul și topiți-l.
Adăugați ceapa, usturoiul și condimentul și presărați cu un vârf de sare și o pisa de piper. Transpirați ceapa câteva minute, dar nu rumeniți.
Adăugați zahărul brun, muștarul, sosul fierbinte și oțetul. Gatiti putin mai mult pentru a aduce aromele impreuna, apoi scoateti-le de pe foc.
Când puiul este în jurul valorii de 140 de grade F, aproximativ 30 de minute, scoateți din cuptor și periați glazura. Reveniți la cuptor și continuați să gătiți până când un termometru cu citire instantanee citește 165 de grade F, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Lăsați puiul să se odihnească cu 10 minute înainte de servire.
Tăiați picioarele, apoi tăiați pieptul și tăiați-l în porții.