Duck a L ' Orange

Duck a L ' Orange
Duck a L ' Orange ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1731 calorii, 47G de proteine, și 153G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 3,28 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt, amidon de porumb, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Duck L ' Orange, Duck a L ' Orange, și Duck L ' Orange pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți amestecul de orez conform instrucțiunilor pachetului. Înțepați bine pielea de rață cu o furculiță. Chestii vag Rățușca cu amestec de orez sălbatic. Deschiderile gâtului frigarui; legați copanele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Așezați pieptul în sus pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială. Într-un castron mic, combinați concentratul de suc de portocale, mierea, untul și sosul de soia; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se coace, neacoperit la 350 de metri cubi timp de 1 oră. Ungeti cu amestec de suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Coaceți cu 1-1 / 2 până la 2 ore mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 180% pentru rățușcă și 165% pentru umplutură, ungându-se ocazional cu amestec de suc de portocale. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scurgeți grăsimea din tigaie pe măsură ce se acumulează).
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Acoperiți ușor cu folie dacă Rățușca se rumenește rapid. Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute înainte de a îndepărta umplutura și sculptura. Aruncați orice sos rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Pentru sosul de portocale, într-o cratiță mică, combinați concentratul de suc de portocale și apa; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează. Se amestecă în sos de portocale; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Se servește cu rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista