Dovlecel fiert și praz
Dovlecelul fiert și prazul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 48 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă 47 cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de dovlecei, căței de usturoi, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Praz Fiert, Praz Fiert, și Praz Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați prazul; saut timp de 2 minute.
Adăugați dovleceii, sarea și usturoiul. Acoperiți; reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți 20 de minute, amestecând ocazional. Descoperiți și gătiți la foc mediu-mare 10 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului se evaporă.