Dovlecei umpluți italieni

Dovlecei umpluți italieni
Dovleceii umpluți italieni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 239 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 27 de gurmanzi și bucătari. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de roșii uscate, ulei de măsline, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Dovlecei umpluți cu Tunan și pesmet, Dovlecei la cuptor umpluți cu miel condimentat și sos de roșii, și Vinete la cuptor umplute cu dovleac fript, feta și nucă cu dovlecei bătuți.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați dovleceii într-un singur strat într-un vas rezistent la cuptor, destul de strâns împreună, cu partea tăiată în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3
Periați ușor cu 1 linguriță de ulei și coaceți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Pentru a face umplutura, amestecați toate ingredientele împreună într-un castron și condimentați cu mult piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Presărați umplutura deasupra dovleceilor și stropiți cu uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
6
Coaceți încă 10-15 minute sau până când dovleceii se înmoaie și toppingul este auriu și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se servește fierbinte cu o salată mixtă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verde MixtVerde Mixt

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Piccini Chianti Classico. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista