Dovlecei umpluți italieni

Dovleceii umpluți italieni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 239 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 27 de gurmanzi și bucătari. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de roșii uscate, ulei de măsline, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Dovlecei umpluți cu Tunan și pesmet, Dovlecei la cuptor umpluți cu miel condimentat și sos de roșii, și Vinete la cuptor umplute cu dovleac fript, feta și nucă cu dovlecei bătuți.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Așezați dovleceii într-un singur strat într-un vas rezistent la cuptor, destul de strâns împreună, cu partea tăiată în sus.
Periați ușor cu 1 linguriță de ulei și coaceți timp de 20 de minute.
Pentru a face umplutura, amestecați toate ingredientele împreună într-un castron și condimentați cu mult piper negru.
Presărați umplutura deasupra dovleceilor și stropiți cu uleiul de măsline rămas.
Coaceți încă 10-15 minute sau până când dovleceii se înmoaie și toppingul este auriu și crocant.
Se servește fierbinte cu o salată mixtă.