Dip Dublu De Brânză Chili

Dip Dublu De Brânză Chili
Double Chili Cheese Dip ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția hor d ' oeuvre. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă are 147 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Dacă aveți chili fără fasole, cremă de brânză, ardei iute și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ 5 Ingrediente Aragaz Lent Chili Brânză Dip, Chili Cu Brânză Dublă, și Dip Dublu De Brânză Chili.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o farfurie de plăcintă de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți crema de brânză în farfuria de plăcintă pregătită. Topiți crema de brânză cu chili, ceapă, ardei iute și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Ardei IuteArdei Iute
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Poema Cava Brut cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Poema Cava Brut
Poema Cava Brut
Aromele vibrante de piersici coapte, pere și pâine prăjită cu un indiciu de condiment umple nasul. Palatul este uscat, cu o textură bogată, cremoasă. Straturile de aromă includ coaja de portocală și condimentul care persistă printr-un finisaj elegant.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista