Dip De Linte Aurie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Golden Lentil Dip. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 34 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 98 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână fire de șofran, linte, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Dip De Linte Roșie Și Stafide Aurii Pentru Legume, Supă De Linte De Pui Cu Nucă De Cocos Aurie, și Tocană de linte franceză aurie de la Oh She Glows în fiecare zi.
Instrucțiuni
Într-o oală medie la foc mediu, combinați bulionul, lintea, ceapa, țelina, șofranul, sarea și piperul. Aduceți la foc mic și gătiți ușor până când lintea este fragedă și de culoare aurie deschisă, 20 până la 35 de minute, în funcție de linte. (Dacă încep să se usuce, adăugați apă după cum este necesar.)
Scurgeți, rezervând orice lichid rămas.
Transferați amestecul de linte într-un robot de bucătărie.
Adăugați untul și pulsul, adăugând lichidul rezervat (sau apa, dacă rămâneți fără) 1 lingură la un moment dat, până când scufundarea are consistența hummusului.
Așezați scufundarea într-un castron și lăsați să se răcească.
Serviți cu covrigi, biscuiți, legume crude sau licitații de pui.
Pentru o culoare aurie mai însorită, adăugați 1/2 linguriță de turmeric măcinat pe măsură ce lintea se gătește.