Dieta 5:2-Supă de morcovi, praz și semințe de muștar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați dieta 5:2 - Supă de morcovi, praz și semințe de muștar. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 99 calorii. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 44 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână semințe de muștar, ulei de rapiță, iaurt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tarta Cu Muștar De Praz De Morcov, Supă de păstârnac, morcov și linte pentru dieta 5:2, și Supă De Praz De Conopidă Cu Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, apoi adăugați semințele de muștar, după câteva minute vor începe să apară. Nu - i lăsați să se încălzească mai mult sau vor arde.
Adăugați prazul de ceapă și condimentați-le.
Călește-le aproximativ 5 minute până când au început să se înmoaie.
Adăugați morcovii și lăsați-i să gătească ușor timp de 5 minute.
Adăugați stocul și aduceți la fierbere. Când a ajuns la punctul de fierbere, reduceți-l la foc mic și lăsați-l să gătească timp de aproximativ 20 de minute până când morcovii s-au înmuiat.
Întoarceți focul, adăugați laptele și bateți cu un blender de mână sau într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Se servește cu un vârtej de lapte sau o păpușă de iaurt și niște arpagic.