Streusel rubarbă desert ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 136 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Mamei. Un amestec de făină, zahăr de cofetari, rubarbă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Plăcintă cu streusel de rubarbă, Briose Streusel Cu Rubarbă, și Pâine Cu Rubarbă Streusel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați făina și zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se taie în unt până se sfărâmă. Apăsați într-un 9-in uns. vas de copt pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Se coace la 350 la 15-18 minute sau până se rumenesc în jurul marginilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Între timp, într-un castron mare, combinați zahărul, făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați ouă; se amestecă bine. Îndoiți rubarba.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă
Ouă
6
Se toarnă peste crustă. Pentru topping, combinați făina, zahărul și scorțișoara într-un castron mic; se taie în unt până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Unt
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Se presară peste umplutură.
8
Se coace la 350 de minute pentru 45-50 de minute sau până când rubarba este bulbucată. Se răcește pe un suport de sârmă.