Desert De Brânză Cu Brânză Marmorată
Marmorat Cheesecake Brownie desert este o rețetă americană care servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 79 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, apă, fructe tartinabile cu zmeură și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 10%. Încercați Desert De Brânză Cu Brânză Marmorată, Desert Cu Cheesecake Marmorat Cu Ciocolată, și Cheesecake de dovleac marmorat cu o crustă Brownie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți (sau folosiți spray de gătit) doar partea inferioară a tigaiei pătrate de 9 inci.
Faceți aluat brownie conform instrucțiunilor de pe cutie.-- cu excepția răspândirea aluat brownie în tigaie. Într-un castron mediu, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză mică până când este cremoasă; bateți în zahăr, vanilie și 1 ou până se omogenizează bine. Picătură de linguri peste aluat brownie în tigaie.
Tăiați aluatul cu cuțitul de mai multe ori pentru un design marmorat.
Coaceți 37 până la 41 de minute sau până când amestecul de brânză cremă este maro deschis. Răspândiți imediat fructele deasupra. Se răcește complet, aproximativ 2 ore. A se păstra acoperit la frigider.
Pentru servirea bucăților, tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri.