Dacquoise cu sos Mocha

Dacquoise cu sos Mocha
Dacquoise cu sos Mocha ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 186 calorii. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de extract de vanillan, o picătură de sare, cacao de proces olandez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Mocha Dacquoise, Alun-Mocha Dacquoise, și Pineapple Dacquoise.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 27
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Acoperiți 2 foi de copt cu hârtie pergament. Desenați 2 (9 1/2 inch) cercuri pe hârtie. Întoarceți hârtia; fixați cu bandă de mascare.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Așezați albușurile de ou, vanilia și sarea într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Împărțiți amestecul de albuș de ou uniform între cele 2 cercuri desenate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
5
Întindeți amestecul de albuș de ou pe cercuri folosind partea din spate a lingurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Coaceți la 275 timp de 1 oră sau până se usucă. Opriți cuptorul; răciți bezeaua în cuptorul închis cel puțin 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți bezeaua din cuptor; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Pentru a pregăti umplutura, bateți iaurtul și granulele de cafea până se omogenizează. Îndepărtați cu grijă bezeaua de pe hârtie. Inversați 1 bezea pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea InstantCafea Instant
IaurtIaurt
9
Întindeți umplutura uniform peste bezea. Se acoperă cu bezea rămasă. Acoperiți și înghețați câteva ore sau până când sunt ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Pentru a pregăti sosul mocha, combinați cafeaua preparată, cacao, siropul de porumb și amidonul de porumb într-o cratiță. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 1 minut, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea PreparatăCafea Preparată
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Pudră De CacaoPudră De Cacao
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Se ia de pe foc; se amestecă chipsurile de ciocolată și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
VanilieVanilie
12
Scoateți dacquoise din congelator și lăsați să stea 5 minute.
13
Tăiați dacquoise în pene cu un cuțit zimțat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
14
Stropiți sosul mocha peste fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista