Cuscus Caprese

Cuscus Caprese
Couscous Caprese ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,79 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 369 calorii, 19g de proteine, și 13g de grăsime per portie. 3 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, cuscus, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată de cuscus Caprese în căni de roșii, Chiftele de pui și Caprese și cușcuș de fasole verde, și Insalata Caprese all ' americana (salată Caprese în stil American) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se toarnă apă clocotită peste cuscus într-un bol. Acoperiți vasul cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lăsați cuscusul să se înmoaie până când apa este complet absorbită, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Feliați blaturile din roșii și luați o felie foarte mică din fund, astfel încât acestea să fie stabile în poziție verticală. Folosiți o lingură pentru a îndepărta și arunca măruntaiele de roșii. Puneți roșiile în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Coaceți roșiile în cuptorul preîncălzit până când sunt ușor carbonizate la margini, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Aliniați pereții interiori ai fiecărei roșii cu 4 frunze de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
7
Aruncați brânza mozzarella cu cuscusul; chestii în roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
8
Stropiți oțet balsamic peste vârful roșiilor umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista