Rețeta cuscus a la mine! se poate face în aproximativ 35 de minute. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 557 calorii, 30g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 38 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână oferte de pui, fasole neagră, ardei gras portocaliu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Cuscus de culoare Trandafir (cuscus israelian cu sfeclă și nuci), Rețetă de salată de pește cu cuscus (omega 3 și cuscus), și Couscous vegetal (Couscous aux L. gumes) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa la fiert într-o cratiță cu bulionul de pui și untul; se toarnă peste cuscus într-un castron mare. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați cuscusul să absoarbă umezeala în întregime, 5 până la 7 minute. Puf cu o furculiță. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De Pui
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare. Gatiti ardeiul gras rosu, galben si portocaliu cu ceapa in uleiul incins pana se inmoaie, aproximativ 5 minute; condimentează cu pudra de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Portocaliu
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați puiul în tigaie și continuați să gătiți până când puiul nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 5 minute. Se amestecă cuscusul, roșiile, fasolea neagră și vinul alb în amestec; continuați să gătiți și să amestecați până se încălzește, 2 până la 3 minute. Se acoperă cu brânza de servit.