Curry thailandez nordic cu pui și arahide
Curry thailandez de Nord cu pui și arahide este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 259 calorii, 21g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei chile, usturoi, pudră de turmeric și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma chimenul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui Picant De Curry Thailandez Încrustat Cu Alune, Tăiței Curry De Pui Nordic, și Salată de pui thailandeză cu arahide și var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ardeii iute într-un castron; se toarnă suficientă apă peste ardeii iute pentru a acoperi. Lăsați ardeii să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 10 minute; scurgere. Se toacă ardeii și se lasă deoparte.
Măcinați chimenul, turmericul, coriandrul și buzduganul folosind un mortar și pistil într-o pulbere fină.
Adăugați galangalul, iarba de lămâie, sarea, șalota, usturoiul, pasta de creveți, turmericul proaspăt și ardeii Chile reconstituiți și măcinați într-o pastă. Se amestecă sosul de pește și zahărul de palmier în pastă.
Transferați într-un castron mare.
Adăugați puiul în pastă și aruncați pentru a acoperi puiul uniform; se lasă la marinat cel puțin 20 de minute sau până la 24 de ore la frigider.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu; gatiti puiul pana nu mai roz in centru si sucurile curg limpede, 5 pana la 7 minute. Se amestecă apa, 1/2 cană de arahide, ghimbir și suc de tamarind în pui, se aduce la foc mic și se gătește până se îngroașă, 20 până la 30 de minute. De asemenea, puteți găti acest lucru la o temperatură mai scăzută timp de până la 2 ore.
Se ornează cu 2 linguri de arahide pentru a servi.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Originalul Raats Chenin Blanc cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Raats Original Chenin Blanc]()
Raats Original Chenin Blanc
Cheninul Original este fabricat fără utilizarea vreunui stejar pentru a păstra caracterul "original", vibrant al fructului Fesh al vinului. Este plin de arome suculente de ananas, măr delicios auriu și citrice, cu note de ghimbir, caprifoi și floare de portocal și o mineralitate minunată. Această ofertă strălucitoare și gustoasă de la maestrul Chenin Bruwer Raats rivalizează cu cea mai bună Vale a Loarei Chenin."Cu adevărat curat, cu piersici albe, caprifoi și note minerale care conduc prin finisajul lung și bine definit. Există, de asemenea, o mare aciditate crocantă îngropată aici."Wine Spectator89 puncte