Curry dulce și picant cu năut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați Curry dulce și picant cu năut. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 3.31 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 407 calorii. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este adus la tine de Toțiretete. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână usturoi, fasole garbanzo, lapte de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Curry dulce și picant cu năut, Curry de cartofi dulci cu spanac și năut, și Curry de legume cu aragaz lent cu cartofi dulci și năut.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de susan într-o tigaie la foc mediu; gătiți curcanul cu ceapă și usturoi în ulei până când carnea nu mai este roz, 10 până la 15 minute. Tăiați carnea în bucăți în timp ce gătește. Se amestecă fasolea garbanzo, roșiile, pudra de curry, sosul de chili și laptele de cocos; aduceți amestecul la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 15 minute. Condimentează cu sare, piper negru și fulgi de ardei roșu zdrobit.