Curry de pui parfumat cu chimen

Curry de pui parfumat cu chimen
Curry de pui parfumat cu chimen este un fel principal Indian. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 807 calorii. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 161 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ardei iute, căței de usturoi grași, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 94%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Curry-Topped cod negru cu chimen-parfumat cald Savoy Slaw, Salată de pui cu Raita de morcovi cu parfum de chimen, și Pui Tikka Masalan și chimen parfumat mazăre verde Pulao.

Instrucțiuni

1
Trageți pielea de pe pui folosind hârtie de bucătărie pentru a obține o aderență bună. Pune puiul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu un wok este excelent pentru asta. Prăjiți semințele de chimen doar câteva secunde până când degajă o aromă minunată de nuci, apoi răsturnați ceapa și reduceți focul. Gatiti cu capacul pana cand ceapa este moale si calmar, dar inca nu incepe sa coloreze 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Se împrăștie în ghimbir, usturoi și ardei iute și se prăjește aproximativ un minut, apoi se presară turmeric, garam masala și boia. Se amestecă puiul și ardeii și se continuă prăjirea timp de aproximativ 10 minute până când amestecul de condimente se agață de pui și ceapa se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
TurmericTurmeric
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați un strop de apă dacă încep să se prindă pe fundul cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se amestecă Roșia pură în iaurt, se reduce căldura o fracțiune și se învârte iaurtul în tigaie urmat de 125ml/4FL oz apă rece. Aduceți la foc mic și gătiți ușor fără capac timp de aproximativ 30-35 de minute până când puiul este fraged, amestecând puțin mai multă apă dacă sosul devine uscat, ar trebui să se îngroașe și să capete o nuanță roșiatică caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați sare dacă doriți. (Se va păstra la frigider până la 2 zile.) Reîncălziți într-o caserolă acoperită la cuptor la 200C/ventilator 180C/gaz 6 timp de 20-30 de minute sau până la barbotare (poate fi necesar să amestecați un strop de apă dacă sosul este prea gros). Se împrăștie peste coriandru înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Getrank Gruner Veltliner (1 litru). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Getrank Gruner Veltliner (1 Litru)
Getrank Gruner Veltliner (1 Litru)
Prospețimea strălucitoare completează aromele clare și uscate de grapefruit, măr și piper alb în acest Gruner austriac remarcabil. Vinul perfect pentru zilele de plajă, zilele de picnic și în fiecare zi.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista