Curry De Pui Kenyan

Curry De Pui Kenyan
Curry de pui Kenyan ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 17. Acest fel principal are 999 calorii, 58G de proteine, și 58G de grăsime pe porție. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ghimbir, etichetat, băț de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Un gust de Curry de pui din Africa - Kenya, Pilau Kenyan, și Varză Cu Curry Kenyan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
New Curries este una dintre cele mai recente din seria cărților de bucate săptămânale pentru femei. Cu siguranță se pare că există probabil cel puțin una dintre aceste cărți de bucate în fiecare gospodărie din Australia. Cu toții am apelat la paginile lor pentru rețete fiabile care funcționează.Nu lăsați lungimea listei de ingrediente să vă descurajeze să încercați acest curry. Odată ce ați organizat ingredientele, procesul este de fapt destul de simplu și felul de mâncare este gata în 30 minutes.My singura plângere este în fotografia folosită pentru a însoți acest fel de mâncare. Nu există nicio modalitate prin care FELUL de mâncare din imagine ar fi putut fi produs urmând rețeta. Sunt obișnuit să fie cazul cu Donna Hay, dar este dezamăgitor să vezi că AWW-ul vreodată de încredere a cedat stilului versus substanță.Curry De Pui Kenyan[
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
2
Servește 6]marinată: 20 de grame ghimbir proaspăt ras3 căței de usturoi, zdrobiți1 linguriță ceașcă de turmeric măcinată suc de lămâie40 ml ulei1 linguriță cumin3 lingurițe garam masala1 lingură coriandru măcinat1 linguriță paprika1 linguriță fulgi de chilli70 grame iaurt1 kg file de coapse de pui fără piele, tăiate în bucăți
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coapse De Pui Dezosate Fără PieleCoapse De Pui Dezosate Fără Piele
TurmericTurmeric
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3
Curry: 40ml ulei600 de grame de ceapă brună, tocată grosier2 lingurițe de pudră de chilli2 lingurițe de schinduf măcinat20 de grame de ghimbir proaspăt ras3 căței de usturoi, zdrobiți1 linguriță de turmeric măcinat2 x 400 de grame cutii de roșii zdrobite1 băț de scorțișoară2 ardei iute verde lung, tocat fin cană suc de lămâie300 ml cremă1 lingură
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Ceapă GalbenăCeapă Galbenă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1
Așezați ingredientele pentru marinată într-un castron și amestecați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați puiul, amestecați bine pentru a vă asigura că sunt bine acoperite. Acoperiți și dați la frigider timp de 30 de minute.Gatiti puiul: Incalziti cuptorul la 240C.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare (un wok funcționează bine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați ceapa, pudra de ardei iute, schinduful, ghimbirul, usturoiul și turmericul. Se amestecă bine și se gătește până se înmoaie ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
TurmericTurmeric
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați roșiile, bățul de scorțișoară, ardeii iute verzi și sucul de lămâie. Simmer, acoperit timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4
Adăugați smântâna și mierea, amestecând bine și fierbeți, neacoperite timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5
Adăugați puiul în curry, fierbeți până când puiul este fiert, aproximativ 5 - 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
6
Se ia de pe foc înainte de a amesteca coriandrul proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
7
Se servește cu orez simplu de iasomie fiert.Pe o scară de la 1 la 10, această rată de curry: etichetată cu Curry
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez De IasomieOrez De Iasomie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Scară De BucătărieScară De Bucătărie
8
Pin-L

Ingrediente

600ardei habeneroceapa brună, tocată grosierceapa brună, tocată grosier1lingura. otet de vin rosuÎncălziți uleiul într-o tigaie (un wok funcționează bine). Adăugați ceapa, pudra de ardei iute, schinduful, ghimbirul, usturoiul și turmericul. Se amestecă bine și se gătește până se înmoaie ceapaÎncălziți uleiul într-o tigaie (un wok funcționează bine). Adăugați ceapa, pudra de ardei iute, schinduful, ghimbirul, usturoiul și turmericul. Se amestecă bine și se gătește până se înmoaie ceapa5Adăugați puiul în curry, fierbeți până când puiul este fiert, aproximativ câteva minuteAdăugați puiul în curry, fierbeți până când puiul este fiert, aproximativ câteva minute171 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteCurry De Pui KenyanCurry De Pui Kenyan171 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentePuneți puiul într-un vas ușor uns și coaceți, descoperit timp de 10 minutePuneți puiul într-un vas ușor uns și coaceți, descoperit timp de 10 minute1kgfileuri de coapse de pui fără piele, tăiate în bucățifileuri de coapse de pui fără piele, tăiate în bucăți1Oreos dublu umplutfulgi de ardei iutefulgi de ardei iute2cp. legume (de exemplu, spanac)praf de ardei iutepraf de ardei iute2ardei iute verzi lungi, tocați măruntardei iute verzi lungi, tocați mărunt1Stoli Vanilie (optional pentru a-i da lovitura)Stoli Vanilie (optional pentru a-i da lovitura)171 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSe ia de pe foc înainte de a amesteca coriandrul proaspătSe ia de pe foc înainte de a amesteca coriandrul proaspăt3001 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 bucată (25-30 cm) de căpșuni, fruct la metru1 bucată (25-30 cm) de căpșuni, fruct la metru591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcoriandru proaspăt, tocat grosiercoriandru proaspăt, tocat grosier20ardei habeneroghimbir proaspăt rasghimbir proaspăt ras3cp. legume (de exemplu, spanac)garam masalagaram masala3cuișoare de usturoi, zdrobitecuișoare de usturoi, zdrobite1parmezan rascoriandru măcinatcoriandru măcinat1Oreos dublu umplutchimen măcinatchimen măcinat2cp. legume (de exemplu, spanac)schinduf de pământschinduf de pământ1Oreos dublu umplutturmeric măcinatturmeric măcinat1parmezan ras1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale171 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteAdăugați smântâna și mierea, amestecând bine și fierbeți, neacoperite timp de 5 minuteAdăugați smântâna și mierea, amestecând bine și fierbeți, neacoperite timp de 5 minute591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcreveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene401 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiluleiulei1Oreos dublu umplutlichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă171 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSe servește cu orez simplu de iasomie fiertSe servește cu orez simplu de iasomie fiert1stickAdăugați roșiile, ardeii iute verzi de scorțișoară și sucul de lămâie. Simmer, acoperit timp de 10 minuteAdăugați roșiile, ardeii iute verzi de scorțișoară și sucul de lămâie. Simmer, acoperit timp de 10 minute2x 400 de grame cutii de roșii zdrobitex 400 de grame cutii de roșii zdrobite70ardei habeneroiaurtiaurt171 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentePin-LPin-L171 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteEtichetă: CurryEtichetă: Curry171 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimente[Servește 6][Servește 6]

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Leth Steinagrund Gruner Veltliner cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Leth Steinagrund Gruner Veltliner
Leth Steinagrund Gruner Veltliner
Nasul combină condimentul cu un fruct reductiv; Palatul afișează note piperate; un Veltliner clasic de la loess terraces. Acest vin face parte dintr-o linie de la Leth care prezintă complexitate în aromă, mineralitate și durabilitate.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții17
Scor De Sănătate35
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista