Curry De Creveți De Dovleac

Curry De Creveți De Dovleac
Curry de creveți de dovleac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,22 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 501 calorii, 29G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați creveți, ghimbir, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Taitei curry de dovleac-arahide cu scoici și creveți prăjiți cu cinci condimente, Curry ușor de pui și dovleac {săptămâna dovleacului: Ziua 2}, și Laksa de nucă de cocos cu creveți (supă de tăiței cu nucă de cocos-Curry cu creveți).

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se adauga ceapa si ghimbirul; saut pana se inmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
3
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut. Se amestecă Roșia de prune și dovleacul pur și simplu; gatiti, amestecand frecvent, pana cand dovleacul se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune RoșiiPrune Roșii
DovleacDovleac
UsturoiUsturoi
4
Adăugați bulion de legume, lapte de cocos, pudră de curry și piper cayenne; se fierbe timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De LegumeBulion De Legume
Ardei IuteArdei Iute
Lapte De CocosLapte De Cocos
Pudră De CurryPudră De Curry
5
Adăugați dovlecei de nucă, creveți și suc de lămâie. Fierbeți până când creveții sunt fierți și dovleceii sunt calzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CrevețiCreveți
6
Se servește cu orez aburit. Se acoperă cu coriandru, coajă de tei și șalotă prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista