Curcan ușor pentru începători cu umplutură
Curcan ușor începător cu umplutura ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 18 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 375 calorii, 48G de proteine, și 15g de grăsime. Un amestec de unt, țelină, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Umplutură Ușoară De Curcan, Curcanul bunicii mele cu umplutură de pâine și cum să gătești curcanul perfect, și Umplutură clasică de curcan (folosiți pentru a umple un curcan).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Clătiți curcanul, îndepărtați măruntaiele și puneți-le într-o tigaie de prăjire superficială.
Pregătiți umplutura conform instrucțiunilor pachetului.
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu și gătiți încet și amestecați țelina și ceapa până se înmoaie.
Se amestecă țelina, ceapa și bucățile de pâine prăjită în umplutură și se condimentează cu sare și piper. Scoateți ușor umplutura în cavitatea corpului curcanului și cavitatea gâtului. Frecați exteriorul curcanului cu ulei vegetal.
Acoperiți ușor curcanul cu folie de aluminiu și prăjiți 3 1/2 până la 4 ore în cuptorul preîncălzit, până când cea mai groasă parte a coapsei ajunge la 180 de grade F (85 de grade C), iar interiorul umpluturii ajunge la 165 de grade F (70 de grade C).
Îndepărtați folia în ultima jumătate de oră de gătit pentru a rumeni pasărea.