Curcan Prăjit Lent
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și primar rețete în cutia de rețete, curcanul prăjit lent ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 714 calorii, 94G de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 2,29 USD pe porție. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 13 ore și 10 minute. 483 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți unt, lămâi, curcan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de bucătărie hrănit. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Curcan Prăjit Lent, Usturoi și rozmarin curcan prăjit lent, și Piept De Curcan Prăjit Lent Cu Sos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade Fahrenheit.
Bateți untul împreună cu cimbru, salvie și sare de mare până se combină bine.
Clătiți curcanul și uscați-l. Cu un cuțit de unt, slăbiți pielea curcanului din carnea sânului.
Întindeți untul de plante între piele și carnea pieptului de curcan și așezați curcanul condimentat pe un raft în tigaia de prăjire.
Umpleți cavitatea curcanului cu ceapă și lămâi.
Prăjiți curcanul timp de 45 de minute.
Scoateți curcanul din cuptor, cortați-l cu folie, apoi readuceți-l în cuptor.
Reduceți focul la 225 F și prăjiți-l lent aproximativ douăsprezece ore. Ungeți cu sucuri de tigaie la fiecare 2 până la 3 ore.
Creșteți căldura la 375 de grade și continuați să prăjiți timp de douăzeci de minute sau până când pielea devine maro bogată și carnea a atins o temperatură internă de cel puțin 185 F.
Lăsați curcanul să se odihnească timp de 30 de minute înainte de sculptură.