Curcan Prăjit Cu Unt De Ierburi

Curcan Prăjit Cu Unt De Ierburi
Curcanul prăjit cu unt de ierburi este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 14 porții. O porție conține 572 calorii, 70g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână unt, pătrunjel cu frunze plate, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Încercați Curcan Cu Ierburi Cu Unt Prăjit, Curcan Cu Ierburi Cu Unt Prăjit, și Curcan prăjit cu unt de ierburi și șalotă prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Îndepărtați gâturile și gâtul din cavitatea curcanului. Clătiți și uscați pasărea. Îndoiți vârfurile aripilor în spatele curcanului. Condimentează cavitatea cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3
Combinați untul și ierburile proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4
Începând de la capătul gâtului curcanului, slăbiți pielea glisând degetele sub ea, având grijă să nu o rupeți. Glisați mâna cât puteți spre celălalt capăt al curcanului, separând pielea de carne. Frecați două treimi din untul de plante pe întregul sân. Legați tobe în față.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Așezați pasărea pe un raft într-o tigaie cu pieptul în sus; acoperiți ușor cu un cort de folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Puneți pasărea în cuptor și reduceți temperatura la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Coaceți 3 până la 3 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Topiți untul de plante rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
9
Scoateți cortul de folie din curcan în ultimele 45 de minute de coacere și ungeți o dată cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Curcanul se face atunci când carnea coapsei atinge o temperatură internă de 180 de grade F, iar carnea de sân atinge o temperatură internă de 170 de grade F. când curcanul este gata, scoateți din cuptor; lăsați să stea cu 30 de minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții14
Scor De Sănătate29
Revista