Curcan Prăjit Cu Unt De Ierburi

Curcanul prăjit cu unt de ierburi este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 14 porții. O porție conține 572 calorii, 70g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână unt, pătrunjel cu frunze plate, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Încercați Curcan Cu Ierburi Cu Unt Prăjit, Curcan Cu Ierburi Cu Unt Prăjit, și Curcan prăjit cu unt de ierburi și șalotă prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Îndepărtați gâturile și gâtul din cavitatea curcanului. Clătiți și uscați pasărea. Îndoiți vârfurile aripilor în spatele curcanului. Condimentează cavitatea cu sare și piper.
Combinați untul și ierburile proaspete.
Începând de la capătul gâtului curcanului, slăbiți pielea glisând degetele sub ea, având grijă să nu o rupeți. Glisați mâna cât puteți spre celălalt capăt al curcanului, separând pielea de carne. Frecați două treimi din untul de plante pe întregul sân. Legați tobe în față.
Așezați pasărea pe un raft într-o tigaie cu pieptul în sus; acoperiți ușor cu un cort de folie.
Puneți pasărea în cuptor și reduceți temperatura la 350 de grade F.
Coaceți 3 până la 3 1/2 ore.
Topiți untul de plante rămas.
Scoateți cortul de folie din curcan în ultimele 45 de minute de coacere și ungeți o dată cu unt topit.
Curcanul se face atunci când carnea coapsei atinge o temperatură internă de 180 de grade F, iar carnea de sân atinge o temperatură internă de 170 de grade F. când curcanul este gata, scoateți din cuptor; lăsați să stea cu 30 de minute înainte de a sculpta.