Curcan fript glazurat cu smochine cu umplutură de pâine de porumb

Curcan fript glazurat cu smochine cu umplutură de pâine de porumb
Fig-glazurate friptură de curcan cu Cornbread umplutura ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. O porție conține 825 calorii, 66g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, unt, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Curcan fript glazurat cu smochine cu umplutură de pâine de porumb, Curcan prăjit parfumat cu ierburi cu umplutură de pâine de porumb, și Friptură de curcan sălbatic cu Cornbread Albastru-umplutura de creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Începeți prin rehidratarea smochinelor. Într-un bol mare de amestecare combinați smochinele, mierea, sucul de lămâie; acoperiți cu apa caldă. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte timp de 20 până la 25 de minute până când smochinele sunt fragede și moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
3
Se toarnă lichidul și se rezervă pentru glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
4
Între timp, încălziți puțin ulei de măsline extravirgin la foc mediu și sotati ușor ceapa cu rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați cârnații italieni dulci și continuați să sotati până se rumenesc, 10 până la 12 minute. Când ați terminat, răzuiți totul în castron cu smochinele,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce Italiană CârnațiDulce Italiană Cârnați
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Adăugați bucățile de pâine de porumb și condimentați bine cu sare și piper. Dă-i o aruncare bună până când este bine combinat. Într-un castron separat, bateți împreună ouăle, smântâna și 1/2 cană și turnați-o peste pâinea de porumb. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați până la 1/2 cană mai mult stoc dacă umplutura este uscată. ) Amestecați umplutura împreună și lăsați-o deoparte în timp ce lucrați la curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
8
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Clătiți bine pasărea în interior și în exterior cu apă rece și uscați-o cu prosoape de hârtie. Folosind degetele, ridicați ușor pielea de pe pieptul de curcan și folosind 1 băț de unt, masați-o pe carnea de sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
9
Presărați cavitatea și pielea din belșug cu sare și piper. Umpleți pasărea cu umplutura de pâine de porumb și legați-o (sau pur și simplu traversați picioarele unul peste celălalt și legați-o cu o bucată de sfoară de bucătărie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornbread UmpluturaCornbread Umplutura
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
10
Puneți curcanul pe un suport într-o tigaie mare și puneți-l în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
11
Într-o cratiță mică setați lichidul de smochine la foc mediu și aduceți la foc mic pentru a reduce, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
12
Adăugați oțetul balsamic; fierbeți, gătiți până la sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
13
Tăiați restul de unt și amestecați-l în amestecul balsamic. Folosiți glazura pentru a unge curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
14
Prăjiți curcanul timp de 2 ore. Cu aproximativ 20 de minute înainte ca curcanul să fie terminat, ungeți curcanul cu glazura de smochine, acoperindu-l bine. Continuați să gătiți până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 170 de grade F. sucurile coapsei se vor limpezi atunci când sunt înțepate cu un cuțit, aproximativ 3 ore în total (15 minute pe kilogram). Dacă picioarele sau pieptul se rumenesc prea repede în timpul prăjirii, acoperiți-le cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
15
Transferați curcanul pe o placă de tăiere, acoperită slab cu folie pentru a vă odihni până la 30 de minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Bully Hill Vineyards Dry Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Viile Bully Hill Dry Riesling
Viile Bully Hill Dry Riesling
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate25
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista