Cuptor De Pui Cacciatore
O porție conține 60 de calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 55 și costă 16 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, parmezan, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cacciatore de pui fiert la cuptor cu rozmarin, Pui Cacciatore, și Pui Cacciatore.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Combinați primele 4 ingrediente într-un vas mare de copt superficial; pus deoparte.
Se amestecă 1/4 ceașcă de brânză și amestec de acoperire în vas separat de mică adâncime.
Adăugați pui; întoarceți-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărei bucăți.
Se pune peste amestecul de dovlecei.
Coaceți 45 min. sau până când puiul este gata (165F). Între timp, gătiți pastele conform instrucțiunilor.
Se servește acoperit cu pui, amestec de dovlecei și brânză rămasă.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto