Cupe de bezea cu căpșuni și caș de lămâie Meyer
Cupele de bezea cu căpșuni și cașul de lămâie Meyer este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian farfurie. Această rețetă face 12 porții cu 372 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, lămâi meyer, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Cupe de bezea cu căpșuni și caș de lămâie Meyer, Caș De Lămâie Meyer, și Caș De Lămâie Meyer.
Instrucțiuni
Faceți bezea: Preîncălziți cuptorul la 20
Separați 6 ouă și puneți albușurile în vasul metalic al unui mixer de suport; puneți gălbenușurile deoparte.
Adăugați 3/4 cană zahăr granulat în alb. Puneți vasul peste o tigaie cu apă fierbinte și bateți până se încălzește ușor, aproximativ 1 1/2 minute.
Folosind atașamentul de măturică, bateți albii cu mixerul la viteză mare până când dețin un vârf drept atunci când bătătorul este ridicat, 1 1/2 până la 2 minute. Cerneti zaharul pudra si 1/4 cana zahar granulat intr-un alt bol. Adăugați treptat zaharuri cernute la albi (aproximativ 1/4 cană la fiecare 30 de secunde), bătând la viteză mare odată ce zahărul este încorporat, până când amestecul deține un vârf rigid și drept atunci când bătătorul este ridicat, 5 până la 8 minute; verificați des și nu exagerați.
Aliniați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament și lipiți colțurile de hârtie cu pete de bezea. Puneți 6 movile egale de bezea (1/2 până la 2/3 cană fiecare) pe fiecare foaie, distanțându-se uniform. Cu spatele unei linguri de supă, întindeți fiecare movilă într-un cerc de aproximativ 3 1/2 in. wide cu un 2-in.- gol larg în centru.
Coaceți bezea până la fermitate, aproximativ 1 1/2 ore. Opriți cuptorul și lăsați bezea în cuptor să se întărească peste noapte.
Între timp, faceți caș de lămâie: tocați fin coaja de la 2 lămâi. Strângeți sucul din suficiente lămâi pentru a face 1 cană. Într-un castron metalic, amestecați coaja, sucul, restul de 1 cană de zahăr granulat, gălbenușurile de ou și restul de ou întreg pentru a se amesteca.
Adăugați unt. Amestecați amestecul peste o tigaie cu apă fierbinte până când acoperă gros o lingură de metal, 10 până la 15 minute.
Se lasă să se răcească, șoptind des. Acoperiți cu folie de plastic atingând direct cașul și răciți până la rece, cel puțin 2 ore.
Slăbiți bezea din pergament, puneți pe farfurii și lingurați aproximativ 1/4 cană de caș de lămâie în fiecare. Împrăștiați câteva fructe de pădure pe bezea și serviți restul dintr-un bol.
Faceți înainte: până la 4 zile înainte, pregătiți caș și bezea; umpleți până la 1 oră înainte.