Cupe cremoase de ciuperci sălbatice și brânză de capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cupe cremoase de ciuperci sălbatice și brânză de capră. Această rețetă face 10 porții cu 114 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână coji de filo, ulei de măsline, salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Amestec de ciuperci sălbatice cu mămăligă cremoasă cu brânză de capră, Mamaliga cremoasa cu branza de capra cu Rago de ciuperci salbatice"t, și Omlete cu ciuperci sălbatice și brânză de capră.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați eșalotă, și saut 1 minut.
Adăugați salvie, 1/4 linguriță sare, piper și ciuperci; saut 4 minute.
Se adaugă usturoiul și se fierbe până când ciupercile sunt ușor rumenite și lichidul aproape se evaporă (aproximativ 5 minute). Se amestecă sherry și sos de soia; gătiți timp de 30 de secunde sau până când lichidul aproape se evaporă.
Puneți amestecul de ciuperci într-un castron mediu. Se amestecă restul de 1/8 linguriță de sare, smântână, jumătate și jumătate și brânză de capră. Puneți aproximativ 2 lingurițe de amestec de ciuperci în fiecare coajă de filo.
Se ornează cu arpagic proaspăt.