Cupcakes Scufundate Cu Ciocolată-Portocală
Cupcakes de ciocolată-portocaliu scufundat este un fără gluten și prietenos cu FODMAP desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 461 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,09 USD pe porție. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână unt, ouă, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării americane. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes scufundate cu ciocolată-portocală, Tort de ciocolată beat scufundat, și Tort De Ciocolată Scufundat Cu Nebun De Fructe De Pădure.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Puneți migdalele în procesor. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați până când nucile sunt măcinate grosier.
Linia 12-Cupa briose pan cu garnituri de hârtie. Ciocolată cu microunde și unt într-un castron mic la 30 de secunde; se amestecă. Cuptor cu microunde până aproape topit, cu aproximativ 30 de secunde mai mult. Se amestecă pentru a combina. Se răcește amestecul de ciocolată până abia călduț, dar încă lichid, aproximativ 5 minute.
Bateți gălbenușurile de ou și 3/4 cană de zahăr într-un castron mare până se omogenizează.
Se amestecă coaja de portocală, migdalele măcinate și amestecul de ciocolată.
Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou și restul de 1/4 cană de zahăr într-un alt castron mare până când amestecul este gros și lucios și se formează vârfuri. Îndoiți amestecul de albuș de ou în amestec de ciocolată în 3 adaosuri. Împărțiți aluatul între căni de briose pregătite (aproximativ 1/3 cană de aluat în fiecare).
Coaceți până când marginile sunt ferme și blaturile sunt crăpate peste tot, aproximativ 16 minute pentru tortul foarte moale sau aproximativ 22 de minute pentru tortul mai ferm.
Se servește cald cu frișcă sau înghețată. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți. Reîncălziți în cuptorul cu microunde la intervale de 10 secunde înainte de servire.