Rețeta Cupcakes cu ciocolată cu mentă ar putea satisface pofta ta americană în jur 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 455 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frișcă, căni de copt din hârtie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cupcakes WINNER Mint Chocolate Chip și Fresh Mint Buttercream, Cupcakes Cu Ciocolată Cu Mentă, și Cupcakes Cu Ciocolată Cu Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați cacao și 2 căni de apă clocotită într-un castron mare rezistent la căldură, amestecând până se omogenizează și se omogenizează; se răcește complet. Bateți untul cu un mixer până devine cremos; adăugați treptat zahărul, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pudră De Cacao
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
4
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente; adăugați la amestecul de unt alternativ cu amestecul de cacao, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă extractul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Ciocolată
Unt
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Așezați căni de copt din hârtie în 2 (12 cani) Tigăi pentru brioșe și acoperiți cu spray de gătit; bateți lingura în cupe, umplând două treimi pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
6
Coaceți timp de 12 până la 15 minute. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Pentru a pregăti ganache, gătiți smântâna într-o cratiță grea din nonaluminiu la foc mediu, amestecând des, doar până când începe să se aburească (nu fierbe); se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Puneți ciocolata într-un bol de sticlă. Adăugați încet smântână fierbinte în ciocolată, bătând cu un tel până când ciocolata se topește și amestecul este bine amestecat. Amestecul se va îngroșa pe măsură ce se răcește. Face aproximativ 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
9
Umpleți fiecare cupcake cu Ganache de ciocolată. Pentru a umple cupcakes, introduceți capătul unei linguri de lemn sau diblu în centrul cupcake-ului pentru a face o gaură. Umpleți o pungă de congelator din plastic cu fermoar cu umplutură sau glazură. Folosiți foarfece sau foarfece de bucătărie pentru a tăia aproximativ 1/4 inch dintr-un colț al pungii; introduceți punga în gaura din cupcake. Strângeți ușor până când umplutura ajunge în partea de sus a fiecărui cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Tăiate în Felii
Glazura
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Foarfece De Bucătărie
10
Pentru a pregăti glazura, bateți primele 5 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Adăugați treptat zahăr pudră, bătând la viteză mică până se omogenizează. Bateți la viteză mare 2 minute sau până la crem. Face 3 cupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Glazura
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
11
Înghețați fiecare cupcake cu glazură de mentă. Completați fiecare cu bomboane de ciocolată sfărâmate.