Cum se fac conserve de piersici
Modul de preparare a conservelor de piersici ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de condimente. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $1.64 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 546 calorii. 1506 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de piersici, pectină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Încercați Conserve de piersici și smochine, Conserve De Șofran De Piersici, și Conserve De Piersici Și Ardei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți 1 cană de piersici tocate în fundul unei cratițe mari.
Adăugați piersicile rămase și puneți tigaia la foc mediu-mic. Aduceți la fierbere scăzută și gătiți timp de aproximativ 20 de minute sau până când piersicile devin lichide (familiei mele îi plac câteva bucăți de piersici rămase) .
Turnați piersicile într-un castron, apoi măsurați 6 căni înapoi în tigaie.
Adăugați zahăr și aduceți la fierbere la foc mediu. Se amestecă treptat pectina uscată și se fierbe timp de 1 minut.
Se ia de pe foc după 1 minut și se transferă în borcane sterilizate. Procesați în canerul de baie cu apă fierbinte timp de 10 minute.
Lăsați să se răcească și puneți-l pe raft.