Cuiburi Phyllo cu fructe de pădure și iaurt
Cuiburile Phyllo Berry & Iaurt durează aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Acest mic dejun are 92 de calorii , 2 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6. Pentru 62 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zmeură, iaurt de vanilie, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Rețete similare sunt cuiburi de avocado , ouă coapte și cremă de bacon în cuiburi de fettuccine cu spanac și cuiburi de cartofi copți .
Instrucțiuni
Așezați o foaie de aluat filo pe o suprafață de lucru; stropiți cu spray cu aromă de unt. Acoperiți cu o altă foaie de filo; stropiți cu spray.
Tăiați în șase pătrate. (Păstrați phyllo rămase acoperit cu folie de plastic pentru a evita uscarea.) Repetați cu phyllo rămase.
Stivuiți trei pătrate de phyllo stratificat în fiecare dintre cele șase căni de brioșe acoperite cu spray de gătit, rotind pătratele astfel încât colțurile să nu se suprapună.
Presărați 1/4 linguriță de zahăr în fiecare cană. Stropiți cu spray de gătit.
Coaceți la 375° timp de 6-8 minute sau până când se rumenesc. Se răcește pe un grătar.
Între timp, într-un castron mic, amestecați iaurtul, coaja și sucul de portocală și zahărul rămas. Puneti amestecul de iaurt in cani; deasupra cu fructe de padure.
Ornați cu mentă dacă doriți.