Crostini De Ficat De Pui

Crostini De Ficat De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați crostini de ficat de pui. Această rețetă face 10 porții cu 286 calorii, 13g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, vin, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Crostini di fegatini (crostini de ficat de pui toscan), Crostini di Fegatini (crostini de ficat de pui), și Crostini De Ficat De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 4 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa, hamsiile și usturoiul. Saut până când ceapa este fragedă, dar nu se rumeneste, zdrobind hamsii cu furculița, aproximativ 3 minute. Creșteți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați ficatul de pui și sotati până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
4
Adăugați vin și gătiți până când cea mai mare parte a lichidului se evaporă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați bulion de pui și salvie. Se fierbe la foc mic până când ficatul de pui este gătit și lichidul este redus la jumătate, rupând ficatul cu furculița, aproximativ 10 minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
6
Transferați amestecul în procesor. Folosind porniri / opriri, procesați doar până când ficatul este curățat grosier.
7
Se amestecă în coaja de lămâie. Condimentează pt după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
8
Preîncălziți cuptorul la 177°.aranjați feliile de pâine pe 2 foi de copt. Periați ușor pâinea cu restul de 3 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Coaceți până când sunt crocante și aurii, aproximativ 15 minute. (Pt și toasturile pot fi făcute cu 1 zi înainte. Capac; chill pt. Pâine prăjită rece; depozitați etanș la temperatura camerei.)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Răspândiți pt peste toasturi. Aranjați toasturile pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateGreu
Gata În41 m.
Porții10
Scor De Sănătate52
Revista