Crostini cu tapenadă de ton
Crostini cu tapenadă de ton este o rețetă mediteraneană care servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 223 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână pastă de hamsii, pătrunjel, măsline kalamatan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 27 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 54%. Încercați Crostini cu tapenadă de ton, Tapenadă cu Crostini, și Crostini Cu Tapenadă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Scurgeți toate, cu excepția unei linguri de ulei de măsline, din ton și apoi fulgați peștele în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu lama de oțel.
Adăugați pasta de hamsii, cimbru, pătrunjel, coajă de lămâie și usturoi și pulsați de câteva ori.
Adăugați sucul de lămâie, 3 linguri de ulei de măsline și mascarpone și procesați până aproape neted.
Adăugați măslinele, caperele, sarea și piperul și pulsați doar pentru a încorpora.
Transferați amestecul într-un castron, acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 1 oră.
Între timp, încălziți un grătar cu gaz sau cărbune sau preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Ungeți ușor pâinea pe o parte cu ulei de măsline. Grătiți crostini pe ambele părți până se rumenesc ușor sau aranjați pâinea pe o tigaie și coaceți timp de 6 până la 8 minute. Se lasă să se răcească ușor.
Puneți tapenada pe fiecare pâine prăjită, presărați pătrunjel și serviți.