Crisp portocaliu cu Topping de nucă de cocos
Orange Crisp cu Topping de nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 251 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, făină, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ananas, Kumquat Și Ghimbir Crocant Cu Topping De Nucă De Cocos, Măr copt cu Topping crocant, și Apple Crisp cu topping de Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pentru a pregăti umplutura, curățați și tăiați portocalele peste un castron mare, rezervând 1/4 cană de suc.
Adăugați tapioca și lichiorul la 1/4 cană de suc rezervat; se amestecă până se omogenizează bine.
Adăugați secțiuni portocalii și amestecați ușor.
Lăsați să stea 20 de minute, amestecând ocazional.
Așezați umplutura într-un vas de copt de 11 x 7 inci sau un vas de copt superficial de două litri acoperit cu spray de gătit.
Pentru a pregăti toppingul, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul și sarea într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Adăugați nucă de cocos; aruncați bine.
Presărați topping uniform peste umplutură.
Coaceți la 375 timp de 35 de minute sau până când crocantul este auriu și Bulbuc.