Crisp portocaliu cu Topping de nucă de cocos

Crisp portocaliu cu Topping de nucă de cocos
Orange Crisp cu Topping de nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 251 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, făină, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ananas, Kumquat Și Ghimbir Crocant Cu Topping De Nucă De Cocos, Măr copt cu Topping crocant, și Apple Crisp cu topping de Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti umplutura, curățați și tăiați portocalele peste un castron mare, rezervând 1/4 cană de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați tapioca și lichiorul la 1/4 cană de suc rezervat; se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LichiorLichior
TapiocaTapioca
SucSuc
4
Adăugați secțiuni portocalii și amestecați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
5
Lăsați să stea 20 de minute, amestecând ocazional.
6
Așezați umplutura într-un vas de copt de 11 x 7 inci sau un vas de copt superficial de două litri acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Pentru a pregăti toppingul, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
8
Combinați făina, zahărul și sarea într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Adăugați nucă de cocos; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
11
Presărați topping uniform peste umplutură.
12
Coaceți la 375 timp de 35 de minute sau până când crocantul este auriu și Bulbuc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista